Module 1
In de keuken is het centrum van gezondheid en intelligentie te zien!
-
Hierin leer je hoe je gezond moet koken, zonder de vitaminen te verliezen.
-
Er wordt uitgelegd waarom biologisch zo logisch is. De mensen die onze groenten bespuiten doen dan met witte pakken aan en maskers voor hun gezicht omdat het zo giftig is.
-
Welke pannen er gebruikt moeten worden, omdat o.a. verkeerde pannen ook giftige deeltjes loslaten in uw eten.
-
Het werken met blote handen geeft energie aan uw voeding.
-
Normaal gaan de zwakke planten dood in de natuur, nu niet door alle spuitmiddelen.
-
Hoe moet je eten als je geen vlees eet om geen tekorten te krijgen.
-
Wat doet invriezen van eten met de voeding?
-
Wat doet de magnetron met de voeding en zo ook met uzelf?
-
Welke vetten mag u wel gebruiken en welke zijn slecht voor uw gezondheid?
-
Wat zijn verzadigde vetten en wat zijn onverzadigde vetten.
​
Al deze info wordt in deze module uitgebreid verteld, dus als u meer wilt weten, volg dan deze module.